Ponuda vazi jos: --:--:--:--

Pitajte profesora

 

 

 

UCIONICA BUDUCNOSTI

Tehnologija neosporno menja nacin obrazovanja. Koriscenje tehnologije u obrazovanju ne odnosi se samo na smanjenje troskova kod pohadjanja standardnih kurseva, nego podrazumeva laksi i bolji pristup ucenju. Talking Book je kompletno zaokruzen proces samostalnog ucenja, po mnogo cemu jedinstven u svetu. Ovde se prvi put koristi tehnologija ucenja stranog jezika uz pomoc virtuelnih profesora koji predaju na potpuno isti nacin kao pravi. Tako bi lice koje uci imalo isti osecaj kao da uci uz pravog profesora. Talking Book virtual teacher moze da objasnjava gradivo na vasem maternjem jeziku, da cita sta god pozelite, prevodi, vezba sa vama i ispravlja kada gresite, pomaze kada radite domaci zadatak, igra se sa vama...

 

Zbog cega je ovakav nacin ucenja najbolji da bi se savladao engleski jezik?


Uslov da bi neko sto pre progovorio engleski jezik je da svakodnevno bude izlozen ovom jeziku, a to je veoma tesko ukoliko niste na govornom podrucju.
Koliko god razvijali najbolje metode ucenja, najveci problem je u cinjenici da dete ili odraslo lice u najvecem broju slucajeva nije izlozeno svakodnevnom ucenju engleskog jezika. Premali fond casova na kursevima (2x90 min, 2x45 min) je nedovoljan da bi polaznik mogao da savlada gradivo, a to ga dodatno cini zavisnim od svog profesora. Dok ceka na objasnjenje i sledeci cas, polaznik se brzo razocara i odustaje sa nastave. Dodatno nedolazenje na nastavu iz razlicitih razloga (bolest, posao) ubrzava proces odustajanja sa kurseva. Zbog toga je izmisljen Talking Book kako bi mogli potpuno sami da ucite na isti nacin kao da ste sa profesorom, samo sto necete zavisiti od njega. Rezultati ovakvog nacina ucenja su zaista fascinantni.

Cudesno, zar ne?

 

 

Evo sta moze Talking Book da radi ...

 

moze da objasnjava gradivo i poducava engleski jezik kao da je pravi profesor kako bi imali osecaj kao da ucite sa pravim profesorom.
moze da cita ljudskim glasom sta god pozelite i akcentima koje zelite
moze da prevodi
moze da vezba sa vama i da ispravlja kada gresite
moze da predaje kompletno skolsko gradivo koje ucite tokom celog skolovanja (u osnovnoj, srednjoj skoli i na fakultetu)
moze da predaje gradivo u zavisnosti da li ste dete ili odraslo lice.
moze da predaje u zavisnosti od nivoa vaseg znanja

moze da pomogne deci da urade domaci zadatak
moze da cita prica
moze da se igra sa vama

 

 

Da bi vase ucenje bilo kompletno zaokruzeno, nakon sto zavrsite nivo koji zelite, prijavite ispit ovde kako bi stekli medjunarodno priznati sertifikat potpuno besplatno. Ukoliko zelite da unovcite svoje znanje engleskog, to mozete odmah uraditi kao TEFL predavac online ili u vrticima ili skolama bilo gde u svetu. Potraznja za TEFL sertifikovanim predavacima je u svetu mnogo veca od ponude. Vidi ovde.

 

 

DOWNLOAD

Preuzmite komplet svih nivoa ucenja engleskog jezika za decu i odrasle

Pocnite kurs

Ucite od kuce ili u pokretu onda kada zelite, koliko dugo zelite i s kim zelite.

Prijavite ispit u roku od 3 meseca

Ukoliko zelite da besplatno dobijete sertifikat, prijavite ispit ovde.

Besplatno uzmite medjunarodno priznati sertifikat

Polaganje je besplatno za: A1, A2, B1, B2, C1, C2

Kupi ovde i odmah pocni sa nastavom Message Us

 Plan Features

All Levels

€590 €50

Racun za uplate iz Srbije u dinarskoj protiv vrednosti (6.000 rsd): 160-366078-76. Primalac: El Roi evropski centar za obrazovanje. Nakon sto izvrsite uplatu, kontaktirajte nas kako bi dobili uputstvo i pomoc.Message Us
A1 Level img Unlimited Access
A2 Level img Unlimited Access
B1 Level img Unlimited Access
B2 Level img Unlimited Access
C1 Level img Unlimited Access
C2 Level img Unlimited Access
FREE Certificate img
One to one online classes 70% off img
TEFL/TESOL Course 70% off img
Kids and Adults Adapted img

Kako izgleda ucenje?

Ovo je primer ucenja engleskog jezika na pocetnickom nivou. Elektronska ucionica sadrzi sve nivoe tako da ucenje mozete prilagoditi vasem nivou poznavanja engleskog jezika. Kao i svako ucenje, i ucenje engleskog jezika je proces cije trajanje zavisi od faktora kao što su talenat, brzina ucenja, zainteresovanost daka i sl. Medjutim, neosporna je cinjenica da strucnjaci razvijaju sto jednostavnije metode koje ce neverovatno ubrzati vase ucenje i osposobiti vas za normalnu komunikaciju na engleskom jeziku za kratko vreme. Potrebno je da imate Power Point instaliran na racunaru ukoliko zelite da ucite u virtuelnoj ucionici. Ukoliko nemate Power Point (PPT) koristite PDF.

Ucite i vezbate na neverovatno zanimljiv nacin 

Medjunarodno priznati sertifikati BESPLATNO

Kada zavrsite kurs A1, A2, B1, B2, C1, C2 prijavite ispit ovde. Polaganje i izdavanje sertifikata je besplatno a rok za prijavu ispita iznosi 3 meseca od pocetka ucenja.
Ukoliko zelite da unovcite svoje znanje engleskog jezika, prijavite se na TEFL/TESOL/CTEYL obuku ovde.

Ovi kursevi vam omogucavaju trenutno zaposlenje bilo gde u svetu.

Your qualification will be recognized worldwide. TEFL Courses are Internationally Fully Accredited and internationally recognized TEFL / ESL certifications by IOTEFL International Office of TEFL Examinations Regulation.
European Centre for Education ''El Roi''Registration No. BU 25335/2011, Accreditation No. 311221111/09

Highest Customer Satisfaction

Successful learning is measured through the success of our former students and current teachers.

 

 

 

 

 

 

© 2018-2019 El Roi European Centre for Education